Aybaba Trabzon’a mı?

Çalımbay giderse, geleceği iddia ediliyor

Trabzonspor’da üst üste Rıza Çalımbay’ın veda açıklamaları sonrasında sezon sonu tecrübeli hoca ile devam edilmeyeceğinin sinyalleri alınırken, hedefte ise Sivas’ın Teknik Direktörü Samet Aybaba olduğu iddia ediliyor. Futbol Direktörü Özkan Sümer’in teknik adam konusunda Aybaba düşündüğü iddia edilirken, bu gündeme tecrübeli hoca Trabzon maçı sonrası cevap verdi. Aybaba, “Trabzonspor ile görüşmem şuana kadar olmadı. Sezon sonu mukavelem bitiyor. Ondan sonra bakacağım” diyerek Trabzon iddialarına açık kapı bıraktı.

22 Nis 2018 - 10:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Adnan kalayci - Özkan hocaya guveniyorum...samet hoca tam bizim hocamiz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 10:42
03

Halis - Özkan Sümer yanlış tercih Serkan recber gokdeniz karadeniz Tolunay Kafkas olursa daha iyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 10:42
02

Adnan kalayci - Özkan hocaya guveniyorum...samet hoca tam bizim hocamiz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 10:42
01

Oflu Ömer - samet aybabayı takımın başına getirmek isteyen kimse ona sormak lazım neyin peşindesin diye.bu adam değilmiydi trabzonspordan kovulan,takımı sabote eden.tarihi ceza verilerek kovulan bu adamı özkan sümer hangi akla hizmet düşünüyormuş.onu futbol direktörü yapan başkana sormak lazım.neden bu adamı seçtin diye.çünkü bunun trabzonspora verdiği zararı bilmemezliktenmi geliyor.aynı hacısalih oğlu gibi.özkan sümerin trabzınsporda yeri olmaması lazım.sametinde olamayacağı gibi.başkana duyurulur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 10:42