Awaziem ve Epureaunu

Trabzonspor stoper için iki isime kilitlendi.

Trabzonspor, Toure ile yolları ayırmaya hazırlanırken, Schalke’nin resmi teklif yapmaya hazırlandığı İranlı stoper Hosseini’nin de gitme ihtimaline karşılık 1 ya da 2 stoper kadrosuna katmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda Trabzonspor’un Başakşehir’den Epureaunu ile temaslarını yoğunlaştırdığı, Porto’dan Rizespor’a geçen sezon kiralık gelen Awaziem’in alternatifler arasında olduğu ifade edildi. Hosseini’nin kalması durumunda Trabzonspor stopere bir transfer yapmayı amaçlıyor.

09 Haz 2019 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - hoseiniye talip varsa gönderelim alalım kaliteli 2 stoper birini hızlı ve topu oyuna sokma özelliği olmasında fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 11:12