Avrupa’ya gitmek bile başarı olur!

Kaynak, “Trabzon için şampiyonluk hayal” dedi

İMKANSIZ GİBİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve yardımcı antrenörlerinden Orhan Kaynak, bordo-mavililerin sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi’ne katılmasının büyük başarı olacağını söyledi. Trabzon ‘un şampiyonluk yarışında olmasının hayal olduğunu belirten Kaynak, “Trabzonspor, Ersun Yanal döneminde kredisini çok kaybetti. Şampiyonluk için her maçı kazanmak gerek. Bu da çok zor” dedi.

BURAK ÖNE ÇIKTI

Trabzonspor’un iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğuna da vurgu yapan Kaynak, “Rıza Çalımbay, takımın başına gelmesiyle bu oyuncuları diriltti. Bir hava oluştu takımda ama dediğim gibi şansı zor. Trabzonspor’da oyunculara yönelik bir sistem oluşmamalı. Çünkü Rıza Hoca, Burak’ı çok ön plana çıkardı. Bu diğer oyuncuları küstürebilir” dedi.

11 Şub 2018 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TEMEL DOGRU - orhan kaynak dogru söylüyor ts un buraktan baska forvette golcüsü yok orta sahada gole dönük oyuncusu yok stoberi yok yinede yenilmiyor büyük basari bu kadroyla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 10:54
01

Yaaar - Rıza hocadan 1. Sınıf hoca olmayacağını net bir şekilde tüm Türkiye gördü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 10:54