Atiker Konyaspor, Uğur Demirok transferini duyurdu

Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen Uğur Demirok'u transfer ettiğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, Uğur Demirok’u transfer ettiğini açıkladı.

Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy Uğur Demirok transferiyle ilgili yaptığı açıklamada “Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile koordineli yürüttüğümüz transfer çalışmalarında ilk olarak savunmamızın merkezinde forma giyecek olan stoper Uğur Demirok ile her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi için hafta başında kulübümüzde bir imza töreni düzenleyeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

28 Haz 2018 - 18:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.