Asla yalnız değilsin!

Trabzonspor’u taraftarı yine tribüleri doldurdu, takımına sahip çıktı

TRİBÜNLER DOLDU

İşte taraftar bu. Trabzonspor’u bu sezon taraftarı yalnız bırakmıyor. Ligde bordo-mavililerin inişli çıkışlı grafik sergilemesine rağmen taraftarları tribünleri doldurarak zor dönemde takımlarının yanında olmayı sürdürüyor. Son F.Bahçe maçında 40 bine ulaşan taraftar sayısı dün ki Konyaspor maçında da yine 30 binin üzerinde yer alması herkesi memnun etti. Taraftarlar 90 dakika boyunca takıma destek verirken, maç öncesi tüm oyuncuları tribüne çağırıp alkışladı.

DESTEK VERİYOR

Bu sezon taraftarın takıma olan büyük desteği hem sahadaki takıma destek olmasının yanında kulübün kasasına da önemli bir gelirin girmesini sağlıyor. 11 bine yakın kombinenin yanı sıra 20 bin taraftar da bilet alarak Konyaspor maçını izlerken, takımın başarısı artması halinde Akyazı’nın derbiler gibi kapalı gişe olması bekleniyor. Yönetim de taraftarın takıma olan desteğinin sezon sonuna kadar sürmesini bekliyor.

09 Ara 2018 - 10:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.