ARIZA büyük!

Yeniden ayağa kalkmak için Başakşehir maçına çıkan bordo-mavililer, 90 dakika sonunda yine hüsran yaşadı, taraftar, “İstifa” diye haykırdı Trabzonspor tel tel dökülüyor… Avrupa treni de elden kaçıyor…

Trabzonspor’da çöküş: 1-0… Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından üzerindeki kara bulutları dağıtıp ayağa kalkan Trabzonspor, yeniden çıkmaza girdi. Ligde 5 maçtır sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, ayağa kalkmak ve yeniden lige tutunmak için çıktığı Başakşehir maçında hüsranı yaşadı. Sezon başındaki plansız yapılanmanın sancılarını yaşayan ve bir türlü takım hüviyetine bürünemeyen Trabzonspor, rakibi karşısında oyuna istekli başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Epureanu’dan topu kapan Sosa'nın şutunda top yan ağlarda kaldı.

İlk 15 dakikanın ardından konuk ekip oyunda dengeyi kurup üstünlüğü eline geçirdi. Başakşehir, Attamah, Adebayor ve Visca ile Trabzonspor kalesini yoklarken kaleci Onur gole izin vermedi. Konuk ekip 35’de ise Visca, Adebayor işbirliği sonrasında golü buldu ve ilk yarı Başakşehir’in üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor ikinci yarıda Burak ile yakaladığı iki net fırsattan yararlanamazken bordo-mavililer, 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın son bölümünde skora ve futbola isyan eden bordo-mavili taraftarlar “Yönetim istifa” diye haykırdı.

19 Şub 2018 - 10:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Mustafa Doğan - bu takımı sadi tekelioğlu hoca çalıştırsa bu sonuçlardan daha iyi alacağımız kesin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:39
02

Cevdet - bu nasil bir baslik , plansik yapilanmaymis.... trabzonspora iyi bir hoca gerek , o kadar.. tek akilli ts degil herhalde.. iyi takima iyi bir hoca gerek..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:39
01

ahmet arslan - ariza gercekten cok büyük.en büyük ariza yönetim ve sen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:39