Anthony Nwakaeme: Skor kabul edilemez

Trabzonspor'da 4-0’lık Galatasaray maçında yıldızlaştıktan sonra performansı düşüşe geçen Anthony Nwakaeme, Malatya maçı sonrası kendilerini affettireceklerini söyledi.

Trabzonspor'da 4-0’lık Galatasaray maçında yıldızlaştıktan sonra performansı düşüşe geçen Anthony Nwakaeme, Malatya karşılaşmasında da takımın en kötülerinden biriydi. Nwakaeme, kendilerini affettireceklerini söyledi.

Başarılı futbolcu, “Aldığımız skor elbette kabul edilemez. Bunun üzüntüsünü hala yaşıyoruz. Ancak toparlanmak zorundayız. Milli arayı iyi şekilde değerlendirip, bir sonraki maçımızı kazanacağız” ifadelerini kullandı.

13 Kas 2018 - 08:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.