Amiri ve Toure pazarlığı

Vahid Amiri ve Zargo Toure için pazarlıklar sürüyor… Trabzonspor ile yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Amiri ve Toure kendilerine talip olan takıml...

Vahid Amiri ve Zargo Toure için pazarlıklar sürüyor… Trabzonspor ile yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Amiri ve Toure kendilerine talip olan takımlar ile görüşmelerini sürdürürken iki oyuncu bordo-mavililerin yeni sezon planlamasında yer almıyor. Trabzonspor kurmayları Amiri için Traktör Sazi ile Toure için de Başkent ekibi Gençlerbirliği ile görüşmelerini sürdürüyor.

06 Tem 2019 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Bu ture iyi oyuncu neden gidiyor.. Yerine sağlam stoper alınmazsa yazık olur.. Ayrıca ts kalesi yetrsz bir Uğurcan var. Onu da gü ü gününü tutmuyor.. Yerden ayaklarına yakın toplarda çok zayıf.. Bu kaleci ile şamp. Luk zor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 11:09