Ambargo koyacağız

Başkan Ahmet Ağaoğlu, geleceğe dair konuştu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, plan ve programlı bir şekilde çıktıkları yolda asla zirve yarışından da vazgeçmeyeceklerini söyledi. Görevde oldukları süre içinde politikalarından da vazgeçmeyeceklerini belirten Ağaoğlu, “2-3 transfer yapınca şampiyonluğun garantisi var mı? Menajerlere göre oluşturulan algılara göre var, bana göre yok. Biz politikayı programı uyguluyoruz, bu politikanın 3 sene sonra ve sürdürebilir bir şekilde ülke futboluna ambargo koyacağının garantisini verebilirim” diye konuştu.

Lig sıralaması çok yanlış algılanıp yorumlandığını da söyleyen Ağaoğlu, “İkinciyiz de 6 takım da seninle aynı puanda. 1 maçta puan kaybettiğinde, rakibiniz puan kazandığında 2-6 arasında gider gelirsiniz oraya bakılmaması lazım” dedi. Ağaoğlu, Yusuf ve Abdülkadir’in daha büyük potansiyele sahip olduğunu da belirtirken, “Gerçek güçlerinin daha yüzde 50'sine ulaşamadılar. Onlar için tekliflerin olması gayet normal ama Yusuf ve Abdülkadir'in rol model olarak bu kulübe hizmet etmeleri gereken bir süre var” dedi.

12 Oca 2019 - 11:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

TEMEL DOGRU - sayin agaoglu seni bu sikintili dönemde yaptiklarindan dolayi teprik ediyorum hem önceki yönetimlerin ts a verddigi zararlari tamir eddiniz büyük oranda hem takimi genclestirdiniz hem 2, lige yükselttiniz simdi bir libero ile iyi bir sag acik lazim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:58
04

Nurullah Alphan İnan - haydi̇ uşaklar,geli̇yor garadeni̇z firtinasi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:58
03

yakup - sanirsin trabzonspor alt yapsi almanya fransa ispanya argantin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:58
02

arakli - ambarga kocakmsisiz alt yapida her iyi oyuncu cikacak bir kayde yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:58
01

Rıdvan Şenay Çetinkaya - Bu kadroya guven verio ligde eniyisini yapmalarini istemek en iyisi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:58