Alperen Uysal Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarında

Galatasaray altyapısı patentli Alperen Uysal, İstanbulspor'da kalede sergilediği performansla Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarına girdi.

Galatasaray altyapısında yetişen Alperen Uysal'ın kaleci arayışında olan büyük takımların radarına girdiği belirtiliyor. İstanbulspor'da iyi bir performans sergileyen 24 yaşındaki genç kalecinin taliplileri arasında Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük takımlar bulunuyor. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Uysalın milli takıma da göz kırpıyor.

Aldığı kötü skorlarla taraftarını üzen Boğalar, İzmir deplasmanında Altınordu karşısında maçın son bölümünde gelen gol ile güldü. Son dakikalarda gelen gol ile bir puandan çok Boğaların 24 yaşındaki genç kalecisi Alperen Uysal'ın performansı sevindirdi. Sezon başından beri gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Uysal, kaleci arayışında olan süper ligin dev temsilcilerinin radarına girdi. Sezon başında İspanyol kaleci Fabri'yi İngiltereye gönderen Beşiktaş onun yerini Alperen Uysal ile doldurmak istese de transfer gerçekleşmemişti. Uysalı önümüzdeki sezon almak isteyen Beşiktaşın bu transferdeki rakipleri ise Fenerbahçe ve Trabzonspor. İki güzide kulübün de genç kaleciyi kadrolarına katmak için mücadele verdiği belirtiliyor. İstanbulsporun göze batan en önemli futbolcusu olan Uysalın yükselen formuyla milli takıma da seçilmesi bekleniyor.

Alperen Uysal kimdir?

Galatasaray altyapsıında yetiştikten sonra uzun yıllar sarı kırmızılı kulübün genç takımlarında forma giyen Alperen Uysal, daha sonrasında 2015 yılında Gaziantepspor'a kiralık olarak gönderildi. Rizespor'un ardından İstanbulspor'a transfer olan Alperen Uysal'ın 2022'ye kadar kulübüyle anlaşması bulunuyor.

11 Eki 2018 - 10:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bizde ki oğuzhan bize yeter onurdan fırsat bulup kaleye geçebilirse kalitesini ispatlayacak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ekim 10:31