Alioui’nin rotası Trabzon

Faslı oyuncu, “Trabzonspor’da olsaydım belki Milli Takım’a seçilirdim. Menajerim görüşmeleri sürdürüyor” dedi.

Trabzonspor’un golcü transferinde ilk sıralarda yer alan ancak Fransız ekibi Nimes’te kalıp kalmama yönünde kararsız olanRachid Alioui’nin aklı bordo-mavili takımda. Fas basınına konuşan Rachid Alioui, 21 Haziran’da başlayacak Afrika Uluslar Kupası’nda yer alamadığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Milli Takım’da yer alamamasını Nimes’e bağlayan Rachid, “Fas Milli Takımı’nda olamamak beni üzüyor. O nedenle yapılan transfer tekliflerini değerlendiriyorum. Bu seçeneklerden birisi de Trabzonspor. Belki orada olsaydım şimdi milli takıma seçilirdim” dedi.

Süper Lig maçlarını takip ettiğini dile getiren Rachid konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belhanda ve Dirar şu anda orada oynuyor. Geçmiş dönemlerde Amrabat ve Khalid Boutaib Türkiye’de forma giydi. Üst düzey bir lig olduğu kesin. Sözleşme konusunda anlaşma sağlarsak yeniden Fas Milli Takımı’na döneceğimi biliyorum. Menajerim Trabzonspor ile görüşmeleri sürdürüyor.” 26 yaşındaki Rachid Alioui, geçtiğimiz sezon Nimes’te 27 karşılaşmada forma giydi ve 5 gol kaydetti.

19 Haz 2019 - 11:41 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

vedat aka - 30 macta 5 go latan adamdan bıze hayır gelemz bıze yırtıcı genc son vurusları ıyı bıtırıcı forvet lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 11:41