Alanya programı belli oldu…

Trabzonspor’un ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının seyahat programı belli oldu. Bordo-mavili kulübün resmi sitesinden yapıla...

Trabzonspor’un ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının seyahat programı belli oldu. Bordo-mavili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, 16 Eylül Pazar günü saat 14.30’da özel uçakla Alanya’ya gidileceği belirtildi. 17 Eylül Pazartesi günü ise saat 17.30’da maçın oynanacağı Oba Stadyumu’na hareket edileceği belirtilirken dönüş tarihinin de karşılaşmanın hemen bitimiyle 18 Eylül Salı saat 00.25 olacağı ifade edildi.

Trabzonspor, bu seyahat programına katılmak isteyen taraftarlar için maliyeti ise şu şekilde açıkladı: Uçak bedeli+Otel konaklama (oda kahvaltı), Otobüs transferleri (Havaalanı Otel+ Otel Stadyum+ Stadyum Havaalanı), Maç Bileti toplam ücret: bin 500 TL. Bordo-mavililer ayrıca “Programa katılmak için 12 Eylül 2018 Çarşamba gününe kadar kayıt ve ödeme işlemleri için Bordo Mavi Tur Seyahat acentamıza müracaat edilmesi gerekmektedir.”

11 Eyl 2018 - 11:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.