Akyazı’ya iniyor!

Sturridge Malatya maçı kadrosunda

Trabzonspor’un yıldız transferi Sturridge, Pazar akşamı Akyazı’da oynanacak Yeni Malatyaspor maçında kadroda yer alması bekleniyor. Yönetim yeni yıldızını bu maçta taraftarı ile buluşturup büyük bir şov yapmanın hazırlığında. Taraftarların da yeni transfer Sturridge için özel bir hazırlık yaptığı belirtilldi. Fizik kondüsyon açısından 1-2 haftalık bir zamana ihtiyacı olan Sturridge, taraftarla buluşması için Malatyaspor müsabakasının kadrosuna alınacak.

Sturridge, “Trabzon’da da büyük başarılar elde etmek istiyorum” dedi

Trabzonspor’un yeni transferi Sturridge, bordo-mavili camiaya umutlu ve iddialı mesajlar verdi. Sturridge, Trabzonspor’un günlerdir kendisine inanılmaz ilgi ve alaka gösterdiğini ifade ederek, “Hedefleri ve planları anlattılar. Bir çok teklif vardı ama bu yakın ilgi benim kafamda önceliği Trabzon’a vermemi sağladı. Ailem de şehri görünce her şey bitti zaten” dedi.

“Taraftarların huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyorum” diyen Sturridge, hedeflerinin ve planlarının var olduğunu ifade ederek, “Futbola ve başarıya hala açım. Bu nedenle benim için en doğru kulübün Trabzonspor olduğuna karar verdim. Aile gibi ortam olduğunu hissediyorum. Ailemin etkilendiği Trabzon’daki atmosferi görmek için çok heyecanlıyım. Benden beklentileri biliyorum. Trabzonspor’a her şeyimi vermeye geldim ve bunu herkes görecek” dedi

Sturridge kariyeri

Kariyeri boyunca 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu tadan Daniel Sturridge, İngiltere’de başlayan kariyerini Türkiye’de sürdürecek. 1989 tarihinde İngiltere’nin Birmingham kentinde dünyaya gelen Daniel Sturridge, 6 yaşındayken Cadbury Athletic kulübünde futbol eğitimi almaya başlamıştır. Yetenekleri ile Aston Villa’nın dikkatini çeken Sturridge, bir yıl sonra buraya transfer olmuş ve 4 yıl sonra Coventry City’nin yolunu tutmuştur.

2003 yılında, Kevan Keagen yönetimindeki Manchester City’e transfer olan oyuncu, 2009 yılında 7 milyon 250 bin euro bedelle Chelsea’ye satılmıştır. Chelsea tarafından kadroda değerlendirilmeyen oyuncu, Bolton’a kiralanmıştır. 2012 yılında Liverpool’un dikkatini çeken Sturridge, 15 milyon euro bedelle kırmızı şeytanların kadrosuna dahil olmuştur. 2017 yılına kadar kadroda önemli bir role bürünen Sturridge, Jurgen Klopp’un takımın başına geçmesiyle birlikte pek forma şansı bulamamış ve West Bromwich’e kiralık olarak gönderilmiştir. Sturridge ile ipler ise bu yıl tamamen kopmuş ve yeni sözleşme imzalanmamıştır.Forvet ve ihtiyaç halinde sağ kanat mevkisinde forma giyebilen Sturridge, 1,80 boyunda ve sol ayağına hakimdir.

23 Ağu 2019 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.