Akhisar avcıları

Trabzonspor’un golcüleri Burak ve N’Doye’un Akhisar’a karşı şansı tutuyor

Trabzonspor’un 32 yaşındaki golcü oyuncuları Burak Yılmaz ve Dame N’Doye, Akhisar karşısında bordo-mavililerin gol umudu olacak. Trabzonspor’da cezası nedeniyle Beşiktaş maçınca forma giyemeyen ve 1 haftanın ardından tekrar formasına kavuşacak olan Burak Yılmaz, Manisa temsilcisine karşı forma giydiği 7 maçta rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Trabzonspor’un diğer golcüsü Dame N’Doye ise Akhisar’a karşı forma giydiği 3 maçta rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Son haftalarda takımın formda ismi olan ve Rodallega’yı gerisinde bırakan N’Doye, Trabzonspor’un 6-1’lik tarihi hezimetinden önce Akhisar’ı deplasmanda 3-1 yendiği karşılaşmada 45 dakika forma şansı bulmuş ve 2 gol atmıştı.

Resim içi: Burak Yılmaz, Akhisar’a karşı son golünü 2014-15 sezonunda Galatasaray formasıyla atmış (2 gol) ve sarı-kırmızılılar o maçı 2-0 kazanmıştı.

12 Mar 2018 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.