Ahmet Ağaoğlu'dan Burak Yılmaz'a sert sözler!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan kurulunda önemli açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, kulübe ihtarname çeken Burak Yılmaz'ı sert bir dille eleştirdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan kurulunda önemli açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Burada bir plan ile yürüme şansımız yok. Kur farkı faiz gideri 80 milyon. Kulübün kendi giderleri 60 milyon. Bizim açığımız 200 milyon civarında dolanıyor. Gelirken ne söyledim? Öncelikle borçların yapılandırılması. Bizim mevcut gelirlerimizde 8 seneden önce bu nakit girişiyle kulübün içinden çıkması mümkün değil. Diğer taraftan aldığımız 80 milyonluk kredi ise 8 yıllık kredi. Geldiğimiz günden itibaren 20 milyonluk ödeme yaptık. Futbolculardan şunu rica ettik; 15 Mayıs'a kadar ödemelerinizi yapacağız. 8 -9 futbolcumuz 5 ay bekledi ama 30 Nisan'da ihtar çekti. Trabzonspor’un kredi alma şansı yok. 2024’ün arkasına sarkmaya başladı teminat gösterebileceği şeyler. Bir Türk futbolcumuz ayın 16’sında kulübe ihtarname çekti. Ben Trabzonspor’un kaptanıyım para için başka bir kaptanın arkasında sahaya çıkmam diyen bir futbolcu. İşte geldiğimiz nokta.

19 May 2018 - 15:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - karaktersiz futbolcuları takım küme düşse bile göndermekten çekinmeyelim sayın ağaoğlu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 15:26
01

Cevdet - sayin baskan sen ne icin oraya geldin.. simdi aglama zamani mi. aglayacaksan hemen git cünkü seni oraya zorla kimse getirmedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 15:26