Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması

Trabzonspor'da hafta sonunda yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak Yılmaz'la ilgili konuşan Ağaoğlu, son...

Trabzonspor'da hafta sonunda yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak Yılmaz'la ilgili konuşan Ağaoğlu, son günlerin tartışma konusu olan Kulüpler Birliği açıklamasıyla ilgili de ifadeler kullandı.

"Burak Yılmaz veya maliyeti yüksek oyuncularla yolları ayırma durumunuz var mı?" sorusunu yanıtlayan Ağaoğlu, "Burak Yılmaz bizim kontratı devam eden oyuncumuz. Kontratı devam oyuncularımızla niye yollarımızı ayırayım? 'Git' mi diyeyim?" dedi.

Kulüpler Birliği'nden yapılan ve Galatasaray dışındaki 17 kulübün imzasının bulunduğu açıklamayla ilgili de konuşan Ağaoğlu şunları söyledi:

"Bize Kulüpler Birliği bildirisinin yayınlandığı saate kadar herhangi bir şey gelmedi. Bana söylenen şeklinin çok dışında bir bildiri olduğunu gördüm. Fikret Orman'la konuştum. Karışıklık olduğunu söyledi. Kulüpler Birliği bildirisinin metnini altında yer alan ifadeleri ağır buldum. Bildirideki üslup, Trabzonspor'un üslubu değildir. Eğer bizim görüşümüze değer verilseydi, farklı bir bildiri ortaya çıkardı ve bu kadar tartışma olmazdı.

05 Ara 2018 - 10:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.