Adım adım gidiyoruz

Ağaoğlu, “Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bakalım yolun sonu nereye çıkacak” dedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, peş peşe gelen galibiyetlerin ardından ayaklarının yere sağlam basacağını ve emin adımlarla yollarına devam edeceklerini söyledi. Günebakış’a konuşan Ağaoğlu, şampiyonluk söylemleri konusunda temkinli olduklarının altını çizerken, “Biz hocamızın da söylediği gibi maç maç bakıp öyle yürüyoruz. Her maçımıza da kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarımız, ‘Olacağız da’ diyor. Ancak biz her maçımızı kazanalım, bakalım bu yolun sonu nereye gider” dedi.

Ağaoğlu, Trabzonspor’u 300 milyon TL civarında bir ödeme yükünün beklediğini de belirtirken, “Aralık ayı sonu itibariyle UEFA davaları, futbolcu alacakları, primler, giden futbolcu ve hoca alacaklarından oluşan bu ödeme yükü için de çözüm arayışı içindeyiz. Bu para hiçbir yöneticinin elini cebine atmasıyla altından kalkılacak bir rakam değil. Allah bizi bu konuda gittiğimiz hiçbir kapıdan boş döndürmez inşallah” diye konuştu.

Takımda yakalanan başarının birlik-beraberlikle sağlandığını söyleyen Ağaoğlu, “Biz hiçbir oyuncumuz için yerli-yabancı ayrımı yapmıyoruz. ‘Yabancı oyuncu’ ifadesini de kullanmıyoruz. Çünkü onların özellikle son süreçte takımlarını sahiplenmesi saha sonuçlarında da kendisini en iyi şekilde gösterdi. Biz takımımızda farklı milletlerden olan oyuncularımız için, ‘Trabzonlu, Trabzonsporlu oyuncu’ ifadesini kullanıyoruz. Onlar da bunu sahadaki duruşlarıyla gösteriyorlar” dedi.

12 Ara 2018 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.