Adam olacak çocuklar!

Kendi öz kaynaklarından istifade etme adına bu sezon altyapıdan kadroya dahil edilen oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlayan bordo-mavililerin...

Kendi öz kaynaklarından istifade etme adına bu sezon altyapıdan kadroya dahil edilen oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlayan bordo-mavililerin genç oyuncuları umut veriyor. Bordo-mavililerde özellikle Murat Cem Akpınar, Cafer Tosun'un yanı sıra savunma hattında Mustafa'nın ardından alternatifsiz isim olan Hüseyin Türkmen'in performansı da teknik heyeti sevindiriyor. Abdulkadir Parmak ve Alihan Tuncer de Ünal Karaman'ın gözüne giren diğer isimler arsında bulunuyor. Trabzonspor, kadrosundaki eksikleri giderme adına yeni transferlere imza atsa da genç oyuncular, gelen isimleri bir hayli zorlayacak.

19 Tem 2018 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.