Acele edersek yanlışa devam ederiz!

Denizci, “Trabzonspor’da bizim yıllardaki takıma benzeyen bir hava var” dedi.

“Kayyumda olabilecekken bu hale geldik”

Trabzonspor efsanelerinden ve yönetimin danışmanı Ali Kemal Denizci, bordo-mavili kulübün ile yolda olduğunu söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Ali Kemal Denizci, ''Bizim planlarımız farklı şekilde devam ediyor. Trabzonspor kayyumda olabilecekken şu an bu haldeyiz. Bütün insanların özlemle baktığı bir Trabzonspor var. Bizim yıllardaki Trabzonspor'a benzeyen bir hava var. Trabzonspor yapılanma içinde. Yarınlara daha güvenle bakma düşüncesinde. Trabzonspor bu gençleri kazandı'' dedi.

Takımda müthiş bir güven, saygı ve sevgi olduğunun da altını çizen Denizci, “Bu bizi son derece mutlu ediyor. Beklentimiz bunlar. Amacımız bu düzeni bozmamak. Trabzonspor'un 1 lira geliri yokken çok borcu var. Bunun üstüne yabancı futbolcular alıp şampiyon olmak için oynarsa eskiye dönmüş oluruz. Biz bu yönetime, futbolculara ve teknik kadroya şükranlarımızı sunuyoruz. Acele edersek yanlışlara devam ederiz. Biraz daha beklemekte fayda var” diye konuştu.

Ali Kemal Denizci, genç yıldız Abdülkadir Ömür için de konuşurken, “Abdülkadir'in acele etmemesi gerekiyor. 1 sene daha bekleyip daha farklı bir Abdülkadir olarak oraya gidebilir. Barcelona'ya gidip oynaması bize gurur verir. Abdülkadir en azından A Milli Takım'da da kendini ispatlayıp gidebilir. Abdülkadir'in biraz daha o tecrübeyi edinmesi gerekiyor” diyerek genç oyuncu için düşünlerini paylaştı.

20 Nis 2019 - 11:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.