Abdurrahim göreve hazır

Novak’ın yokluğunda şans doğan genç oyuncu kendini gösterecek.

Abdurrahim Dursun’a gün doğdu… Trabzonspor’da, başarılı oyuncu Filip Novak’ın sakatlanması üzerine genç oyuncu Abdurrahim Dursun’a forma şansı doğdu. Sezon başından bu yana sakatlıklardan dolayı başı ağrıyan Trabzonspor’a bir kötü haber de Filip Novak’tan geldi. Bordo-mavili ekipte Novak, ülkesi Çekya’nın milli takım kampında sakatlandı. Oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalması beklenirken Teknik Direktör Ünal Karaman’ın sol bekte Filip Novak’ın yerine Ümit Milli Takım oyuncusu Abdurrahim Dursun’a görev vermesi bekleniyor.

KARAMAN’IN KOZU OLACAK

Trabzonspor altyapısından yetişen Abdurrahim Dursun, geçtiğimiz yılı Kırklarelispor ve 1461 Trabzon’da kiralık geçirirken bu yıl A takım kadrosunda yer bulmaya başladı. Trabzonspor’un ligde bu sezon oynadığı 11 maçın 10’unda kadroya girmeyi başaran Abdurrahim, bu sezonki ilk ve tek resmi maçına ise UEFA Avrupa Ligi’nde Krasnodar deplasmanında çıktı. Trabzonspor’un deplasmanda 3-1 kaybettiği mücadelede 90 dakika sahada kalan 20 yaşındaki oyuncu, Novak’ın yokluğunda Karaman’ın sol bek pozisyonundaki kozu olacak. Öte yandan, Abdurrahim Dursun, Ümit Milli Takım formasını da 10 defa terletme başarısı gösterdi.

20 Kas 2019 - 11:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - aman aman yanlış yapıp da sol bekte devşirme sol bek oynatma sayın hocam , bu çocuğa bu maçta güvenmeyip de hangi maçta güveneceksin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 11:04