Aba altından sopa!

Alanya yenilgisi ile yıkılan Karaman, “Ben bu işi bildim, öğrendim mantığında olursanız sorun yaşarsınız” dedi ve oyuncularına iğneli mesajlar gönderdi…

Farklı Galatasaray galibiyetiyle havaya giren ve sahasında peş peşe oynayacağı Göztepe ve Kasımpaşa maçları öncesinde Alanya deplasmanına mutlak 3 puan için giden Trabzonspor’da evdeki hesap çarşıya uymadı. Lige 3 puanı bulunan ve 1 gol atan rakibi karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer de teknik direktör Ünal Karaman, oyuncularına iğneli mesajlar gönderdi. Karaman, kazanmak için üst düzey mücadele gerektiğinin altını çizdi.

İyi ve kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olduğuna her zaman vurgu yapan Karaman, “Ben bu işi bildim, artık öğrendim, öğrenecek bir şeyim kalmadı. Mantığında olursanız sahada sıkıntı yaşarsınız. Alanyaspor karşısında da bunu yaşadık” derken bu mesajı hangi oyuncuları için verdiği merak konusu oldu. Karaman, büyük takımların hiçbir zaman mazeret arkasına sığınmaması gerektiğinin de altını çizerken, “Oyuncular kazanmak için daha fazla koşup, daha fazla gayret göstermeli. Ama Alanyaspor maçındaki gayret kazanmak için yeterli değildi” dedi.

19 Eyl 2018 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.