60 bin TL kasada kaldı

Trabzonspor İdari Genel Müdür Yardımcısı Aydın’dan takdire layık bir hamle daha

Trabzonspor İdari Genel Müdür Yardımcı

Trabzonspor İdari Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın’ın bir hamlesi daha 60 bin TL’nin Trabzonspor’un kasasında kalmasını sağladı. Trabzonspor’un resmi seyahat acentesi Bordo-Mavi Tur’un da sorumluluğunu yürüten Aydın, Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik durumu göz önüne alarak Antalya kampı dönüşü Pegasus firmasından sefer konulması sağlandı. Trabzonspor’da uzun yıllardır görev yapan ve işinde oldukça başarılı bir grafik çizen Osman Aydın önceliğine her zaman kulüp menfaatlerini koyarak hareket etmesiyle de takdir topluyor.98429_1.jpg

Trabzonspor’un deplasman uçak seferlerinin organizasyonunu da yapan Aydın zaman zaman kulübün ekonomik anlamda tasarruf etmesi için de takımı tarifeli uçakla seyahat ettiriyor. 4-14 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen devre arası kampı dönüşü yine aynı şekilde takımın Trabzon’a dönüşünü bu şekildeki organizasyonuyla gerçekleştiren Osman Aydın böylelikle 60 bin TL’nin kulübün kasasında kalmasını sağladı. Geçtiğimiz yıl da bazı maçlarda bu tür bir çalışma yapan Aydın, kulübün kasasında önemli miktarda para kalmasını sağlamış ve takdir edilmişti.

Öte yandan Trabzonspor’un özellikle İstanbul takımları ile yapacağı karşılaşmalar için şehir dışındaki taraftarların yoğun ilgi göstermesi nedeniyle zaman zaman yine uçak organizasyonlarını da yürüten Bordo-Mavi Tur Sorumlusu Osman Aydın, yoğun çalışma temposunda örnek bir performans sergileyerek dikkatleri çekiyor.

18 Oca 2018 - 14:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.