3 Yıllık kalkınma planı!

Başkan Ağaoğlu, “YOLA DEVAM” derse yeni dönemde öncelik ekonomik yapılanma olacak

Trabzonspor’da Nisan ayında yapılan kongre ile göreve gelen Başkan Ahmet Ağaoğlu, Aralık kongresi öncesinde sessizliğini korurken, arka planda yeniden adaylık için çalışmalar yapıyor. Her ortamda, “Trabzonspor’u ekonomik olarak ayağa kaldıracak bir oluşum varsa seve seve geri çekilip, kendilerine de destek oluruz” diyen Ahmet Ağaoğlu’nun özellikle Kasım ayında lige verilecek milli arada tüm yoğunluğunu kongreye vereceği öğrenildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yeniden aday olup göreve devam etmesi halinde ciddi bir ekonomik devrim yapmayı planladığı ve tüm adımlarını da bu çerçevede atacağı öğrenildi. Oyuncu giderlerinin 180 milyon, faiz giderlerinin 80 milyon, yıllık rutin giderlerin de 40 milyon TL civarında olması Trabzonspor’u ekonomik olarak darboğazın içine sokarken, Ağaoğlu’nun öncelikli olarak giderleri kısmak için planlaya yapacağı belirtildi.

Gelirlerin 2023 yılına kadar temlikli olmasının da sıkıntısını yaşayan bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu’nun “Kalkınma Planı” adı altında 3 yıllık bir planlama yaparak yola çıkacağı öğrenildi. 3 yıllık kalkınma planı çerçevesinde 2 önemli projeyi de hayata geçirmeyi hedefleyen Ağaoğlu’nun bu projelerden kulübe ciddi bir gelir sağlamayı hedeflediği de öğrenildi. Yönetiminde yüzde 40’lık bir değişim yapacağı da öğrenilen Ağaoğlu’nun adaylık için karanını da 9 Kasım’da ki Malatya maçından sonra açıklaması bekleniyor.

21 Eki 2018 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.