3 puanı kimse altın tepside sunmaz!

Trabzonspor’da Karaman fırtınası esti… Tecrübeli teknik adam “Rehavet ve isteksizliğe tahammülüm yok” diyerek oyuncularından mücadele etmelerini istedi

Trabzonspor’da Ünal Karaman fırtınası… Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle moral bulan ve Milli aranın ardından Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek olan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ünal Karaman oyuncularına uyarılarda bulundu. Dün yapılan idmanı sık sık durduran Karaman, özellikle isteksiz gözüken oyunculara ikazlarda bulunurken, daha fazla çalışmaları gerektiğine vurgu yaptı ve “Rehavet ve isteksizliğe tahammülüm yok” diye çıkışta bulundu.

Erzurumspor maçının kendileri için kırılma maçı olacağına da vurgu yapan Ünal Karaman, yakalanan pozisyonların değerlendirilmesi konusunda oyuncularını uyarılardı. Emek vermeden mutluluk gelmeyeceğini de oyuncularına söyleyen Karaman, “Kimse bize veya başka bir takıma üç puanı altın tepside sunmaz. Bu takımda rehavet ve isteksizliğe tahammülüm yok. Şu an bulunduğumuz konum birçok takım için yeterli gözükebilir ama biz Trabzonspor’uz ve kesinlikle daha iyi noktada olmamız gerekiyor” uyarısında bulundu.

19 Eki 2018 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - gerçekten kaliteli bir takımımız var rehavet olmadıktan sonra puan kaybı yaşamayız ? ikinci devre de iyi bir ön libero transfer edersek neden şampiyonluğu dinlendirmeyelim ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:21