25 milyonluk ayrılık!

Durica, N’Doye ve Hubocan sözleşmelerinin bitmesi yönetimi rahatlattı

2017-2018 sezonunun sona ermesinin ardından Trabzonspor’da 25 milyonluk ayrılık da geçekleşti... Ligin sona ermesiyle birlikte sözleşmeleri biten Jan Durica, Dame N’Doye ve Marsiyla’dan kiralık olarak alınan Hubocan ile yola devam etmeme karalı alan bordo-mavililer, bu oyunculardan kaynaklanan 25 milyon TL’lik yükten kurtuluyor.

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren oyunculardan Dame N’Doye 1 milyon 700 bin Euro, Jan Durica 1 milyon 300 bin Euro, Marsilya’ya geri dönecek olan Hubocan ise yıllık 1 milyon 800 bin Euro garanti ücret kazanıyordu. Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren ve Uğur Demirok ile de yol ayrımına gidilmesi bekleniyor. Uğur Demirok ise Trabzonspor’dan yıllık 2 milyon 680 bin TL garanti ücret alıyordu.

20 May 2018 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Cevdet - mac kazanamayan basarili olamayan bir takimdan ne olur... 25 milyonmus. yani trabzon bir anadolu takimi olacak ve istanbula hizmet edecek desenize. gecmis olsun o zaman. bu kücük düsünce ile kücük kalirsiniz. özkan sümerinizle iyi calismalar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:26
02

baksoy - acaba şu 4 futbolcu hangi süper lig kulübünde kadroya girebilir ? onları transfer edenlere yazıklar olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:26
01

Fatma usta özdil - Sadece uğur demirok ls sözleşme uzatılabilir hem bonservşssşz hemde yıllık 600 bşn euto stoper bulunmax

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:26