2 asist için 17 milyon!

Trabzonspor’da hayal kırıklığının adı Sosa oldu

Trabzonspor'un Milan'dan kadrosuna kattığı Jose Sosa bu sezon Trabzonspor’da hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında geldi. Trabzonspor’un en maliyetli isimlerinden biri olan ve bordo-mavililerin alındığı ilk günden itibaren büyük umutlar beslediği Jose Sosa, ligin geride kalan 34 haftasında gol atma başarısı gösteremezken Arjantinli 10 numara sadece 2 asist yapabildi.

Trabzonspor’da yılda 3.2 Milyon Euro (17 milyon Lira) kazanan Sosa ile bordo-mavili yönetimin yollarını ayırması bekleniyor. Öte yandan bordo-mavililer Sosa’nın bonservisi için kiralama bedeli olarak 1 milyon 350 bin Euro, satın alma opsiyonu olarak 3.4, toplamda ise 4 milyon 750 bin Euro para bonservis ücreti ödedi.

21 May 2018 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - acaba onu transfer edenler ve ettirenler ile sosa bey hiç utanıyor mu ? bir yusuf ile abdulkadire baksın bir de kendine perreirarının bile gol attığı bir ligde kendisi gol bile atamadı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:54
01

enver çolak - bir sosaya bak,birde kendi evladın abdulkadire veya yusuf yazıcıya.trabzonun çöpe atılack parasımı vardıda bu kişi alındı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:54