1461 Trabzon startı 15 Temmuz'da veriyor

2018-2019 sezonu için çalışmalarına kendi tesislerinde başlayacak

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da yeni sezon hazırlıkları 15 Temmuz’da start alacak. Kendi tesislerinde toplanıp çalışmalarına başlayacak olan bordo-mavi-beyazlı takım yeni sezonda da teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu’na emanet edilecek. 1461 Trabzon yeni sezon öncesi kadrosunun büyük bölümünü kendi alt yapısından ve Trabzonspor alt yapısından alacağı oyuncularla oluşturmayı planlarken, teknik patron Hamdi Zıvalıoğlunun da takımla ilgili yönetime rapor vereceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan ve beklentileri boşa çıkartan bordo-mavi-beyazlı ekip yeni sezonda zirve yarışı içerisinde olmayı hedefliyor.

12 Haz 2018 - 14:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

hamza - tammmm ..şimdi .oldu .birilerinin adamı olmak yeterli oynamak içn..

kim olduğun önemli değil.hocanın kankası olmak birilerinin oynaması için yeterli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 14:15
01

Ahmet Güneş - Habere bak yönetime rapor verecekmiş bu habere millet ağızını bırakır başka tarafı ile güler,günaydın lig biteli iki ay oldu yeni mi rapor verecekmiş, ya bu sizin ciddiyetsizliğinizi yada Trabzonsporun çürüdüğü nü gösterir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 14:15