124 milyona ret!

Abdülkadir Ömür’ün menajeri Ergezen, Monaco’nun çılgın teklifinin Trabzonspor cephesinden kabul görmediğini söyledi

Abdülkadir Ömür’ün menajeri Necdet Ergezen, genç yıldıza gelen teklifler için konuştu. Aynı zamanda Beşiktaşlı Dorukhan’ın da menajeri olan Ergezen, Lig Radyo’ya konuşurken, Abdülkadir Ömür için çok teklif olduğunun altını çizdi. En iyi teklifin Fransız ekibi Monaco’dan geldiğini söyleyen Ergezen, “Monaco, Abdülkadir için 16 milyon euro bonservis ücretinin yanı sıra 3 milyon euro bonus ve ilerideki olası satışından pay veren bir teklifle geldi” dedi.

Necdet Ergezen, Trabzonspor kulübünün Abdülkadir'in satışı için pek niyetli olmadığının da altını çizerken, “Ağaoğlu yönetimi bu yıl şampiyonluk kazanacak bir kadroya odaklanmış durumda. Bu nedenle de Abdülkadir'i takımın önemli bir parçası olarak görüyorlar” açıklamasında bulundu. Bilindiği gibi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son dönemlerde sıkça Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü bırakmayacakları yönünde açıklamalar yaptı.

20 Haz 2019 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.