12 milyon aranıyor!

Trabzonspor’da günü gelen ödemeler yine sıkıntı yaratıyor

Trabzonspor’da ekonomik kriz Ahmet Ağaoğlu yönetiminin belini büküyor… Her ay yeni mali yükümlülükler ile karşı karşıya olan bordo-mavililer, şimdi de günü gelen ödemeler için 12 milyon TL arıyor. Futbolcuların maaşları ve günü gelen ödemeler için 12 milyon TL’ye ihtiyacı olan bordo-mavililer, kasanın tam takır olması nedeniyle sıkıntılı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da çok ciddi bir ödeme sıkıntısı ile karşı karşıya olduklarının altını çizerken, “Her şey ekonomiye bağla ve biz de ödeme noktasında zor bir süreçten geçiyoruz. 2023 yılına kadar kulübün kasasına bir kuruş girmeyecek. Ancak biz yapabileceklerimizin çoğunu yaptık. Bu ödemenin altından da kalkacağız” dedi.

20 Eyl 2018 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - parası olan iş adamları sahip çıkın ağaoğluna yardımlarınızı esirgemeyin adam tam bir enkaz devraldı ? iyi de şeyler yapmaya çalışıyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:26