10 numara Berkay

Trabzonspor, Yusuf’un ayrılığı halinde gurbetçi oyuncu için harekete geçecek

Trabzonspor’da 10 numara operasyonu… Yusuf Yazıcı’nın ayrılık hazırlığına başlamasının ardından 10 numara için arayışlara arayışa geçen bordo-mavililer, Hamburg’un gurbetçi oyuncusu Berkay Özcan’a kancayı attı. Devre arasında Stuttgart’dan 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga 2. Lig ekiplerinden Hamburg’un yolunu tutan Berkay Özcan, yeni kulübü ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında 2. Lig’de lider konumda olan ve Bundesliga’ya çıkmanın planlarını yapan Hamburg sezon sonunda hedefine ulaşamamıştı. Yeni sezonda da 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Hamburg’un genç oyuncuyu aldığı gibi 1,5 milyon euroya satabileceği öğrenildi. Trabzonspor kurmaylarının ise Berkay için 1 milyon euroluk bir bütçe ile transferi sonuçlandırmak için şartları zorlaması bekleniyor.

16 Tem 2019 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.