1 numarasın ‘Onur’!

2 yıldır parasını alamamasını sorun yapmıyor ve “Önce arkadaşlarım” diyor

Onur, Trabzon’un tartışmasız ‘1 numarası’ olduğunu gösterdi. Bordo-mavililerde yıllardır başarı ile mücadele eden ve kaptanlık bandını takan Onur’un büyük maddi sıkıntılarda kendisini değil, arkadaşlarını düşünmesi alkış alıyor. 2 yıldır Trabzonspor’da sağlıklı bir şekilde ödeme yapılmayan, bunun yanında istendiği için iki kez ücretinde de indirime giden Onur buna rağmen hiçbir şekilde para için yönetimlerin kapısını çalmadı. Onur’un sadece takım arkadaşlarının sıkıntısını ilettiği belirtildi.

Onur’un, 2 yıllık alacakları konusunda sorun çıkartmamasının yanında “Benden önce daha öncelikle ödeme yapılması gereken arkadaşlarım var. Onların parasını ödeyin. Bana para konusunda rahatlayınca zaten ödeme yaparsınız. Kimsenin Trabzonspor’da parası kalmaz. Ben Trabzonlu değilim ama bu topraklarda doğmuş gibi Trabzonsporluyum” diyerek büyük fedakarlık gösterdi. Onur’un yanında son aylarda ödeme yapılamayan Pereira ve Esteban’da bu konuda kriz çıkartmadığı belirtildi.

14 Eyl 2018 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Çapoğlu - yediği hatalı goller sebebi ile bu adama ağza alınmayacak küfürleri söyleyen utanmazlar gerçek Trabzonsporlu olmak için bu topraklarda doğmak gerekmez.Adamsın büyük Kaptan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Eylül 11:13
01

Gürhan Bahadır - bu şehir dışarıdan gelip bizden olan üç futbolcu biliyor: 1) i̇skender, 2) ünal ve onur.

geri̇si̇ hatirlamiyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Eylül 11:13