Yomra’da birileri siyasi baskıyla konuşturulacak!

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’a verilen destek her geçen gün büyürken ortaya yeni iddialar atıldı. Bıyık, dün yaptığı önemli açıklamada Yomra’da bazı işadamlarına baskı yapılarak aleyhinde konuşturulmak  istendiğini öne sürdü. Böyle bir gelişmenin Yomra’da tepki toplayacağı ve muhalefeti daha da kenetleyeceği belirtildi.

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan AdayıMustafa Bıyık’a destek her geçen gün büyüyerek artıyor. AK Parti eski İlçe Başkanı, AK Parti kurucu yöneticileri ve eski ilçe yöneticilerinden oluşan bir grubunda büyük destek verdiği Bıyık, önemli açıklamalarda bulundu. Yomra’da iş adamlarına baskı yapıldığını belirten Bıyık “Yomra’da değişim kaçınılmazdır. Hiç kimse türlü entrikalarla bu değişimin önüne geçemeyecektir” dedi.

YOMRA’DA DEĞİŞİM KAÇINILMAZDIR

Yomra’da işadamlarına siyasi baskı yapıldığını belirten Başkan Adayı Bıyık, Yomra’da bazı isimlere siyasi baskı yapılarak aleyhinde açıklama yapılmaya zorlandığını kaydetti. Bıyık, “Yomra’da iş yapmakta olan bazı Yomralı ve Trabzonlu işadamlarına işleri nedeniyle siyasi baskılarda bulunularak şahsıma ve partimize karşı açıklama yapmaları istenmektedir. Yomralıların bu hususu bilmelerini özellikle istirham ediyorum. Yomra’da değişim kaçınılmazdır. Bu değişimi yapacak olan Yomralılardır. Hiç kimse türlü entrikalarla bu değişimin önüne geçemeyecektir” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

19 Mar 2019 - 12:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.