Yomra için yola çıktı

TRABZON’UN Yomra İlçesi Belediye Başkanlığı için Aydoğan İskender aday adaylığını açıkladı. AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı binasına giderek aday adaylığı dilekçesini teslim eden İskender, ardından bir basın açıklaması yaptı. İskender, Yomra’yı ortak akılla yöneteceklerini söyledi.

TRABZON’UN Yomra İlçesi Belediye başkanlığı için Aydoğan İskender aday adaylığını açıkladı. AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı binasına gelerek aday adaylığı dilekçesini teslim eden İskender, ardından bir basın açıklaması yaptı. İskender, Yomra’ya hizmet etmek ve ortak akılla yönetmek için yola çıktığını belirterek “Yomra, Trabzon’un en hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçesi olarak son dönemde dikkat çekiyor. Bu durumdan tüm Yomralılar olarak bizler de memnunuz. Ancak bu büyüme beraberinde sorunları da getiriyor. Biz bu sorunlara ortak akılla çözüm bulmak için yola çıkıyoruz. Hayallerin değil gerçeklerin peşinde koşacağız. Hızlı büyüyen ilçeyi düzenli ve sağlıklı büyütmeye gayret edeceğiz.” dedi. Kendisi dışındaki aday adaylarına da başarılar dileyen İskender, “Birlik ve beraberlik içinde ilçemizi kim yönetecekse bu makamlar onlara nasip olsun. Duamız ve zikrimiz budur.” ifadelerini kullandı.

17 Kas 2018 - 11:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.