Vakfıkebir arkasında

Mazbatasını almaya ilçedeki tüm partilerle birlikte gitti.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Sandığa giderek tercihini, kullanan bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım.” dedi

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Vakfıkebir Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Mazbata törenine, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Şerit, Vakfıkebir Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldılar. Hakime Merve Okumuş’un elinden mazbatasını alan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İkinci dönem ilçemize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza, Cumhur İttifakı kapsamında birlikte yürüdüğümüz AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. İlçemizde demokratik bir seçim ortamının yaşanmasına katkı yapan tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarına, seçimlerin güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla mesailerini harcayan mülki idareye ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Çok huzurlu bir seçim ortamı yaşadık. Sandığa giderek tercihini, kullanan bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla Yüce Allah nasip ederse 5 yıl boyunca ilçemize hizmet edeceğiz. Vakfıkebirimiz için hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

10 Nis 2019 - 14:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Bulent - Başkanım 2. Döneminiz hayirli olsundaaa, biz hala dere suyu içiyoruz, bilginiz yoksa heral, köy depomuzun içinde bir metre çamur varondanda haberiniz yok heral, bu ise bir el atsanız artık, Trabzon Büyükşehir oldu ama biz hala çamurlu dere suyuna talim ediyo, hemde bu devirde!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 14:26