Trabzon’un kararı mesaj olacak

AK PARTİ Trabzon 5.sıra Milletvekili adayı Vehbi Koç, partisinin bayramlaşma töreninde konuştu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Koç “ 24 Haziran’da Trabzon’un vereceği karar büyük Türkiye için güçlü Türkiye için ‘Türkiye Vakti’nin temellerinin atılması noktasında çok büyük bir mesaj olacaktır.” dedi.

AK PARTİ Trabzon 5.sıra Milletvekili adayı Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Meydan Parkta düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Koç “. 24 Haziran’da Trabzon’un vereceği karar büyük Türkiye için güçlü Türkiye için ‘Türkiye Vakti’nin temellerinin atılması noktasında çok büyük bir mesaj olacaktır.” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Ramazan Bayramının 2.günü Ortahisar ilçesi Meydan Parkta bayramlaşma töreni düzenledi. Tören sonrası gazetemize bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon 5.sıra Milletvekili adayı Vehbi Koç, vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Koç “Kardeşlik, dostluk adına bugünkü manzara çok güzel bir örnek oldu, tüm Türkiye’ye de örnek teşkil edecektir. 24 Haziran’da Trabzon’un vereceği karar büyük Türkiye için güçlü Türkiye için ‘Türkiye Vakti’nin temellerinin atılması noktasında çok büyük bir mesaj olacaktır. Tüm Trabzonlulara ve vatandaşlarımıza bu yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim. Göstermiş oldukları hassasiyet bizim için çok önemli bu teveccüh ile Trabzon’u çok daha ileri taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

17 Haz 2018 - 11:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.