Trabzon, Saadet’i konuşacak

TRABZON’DA liste başına getirilen Eski İl Başkanı Cevat Kurt, Saadet Partisi açısında çok heyecan verici bir listenin ortaya çıktığını belirtti. Kurt, “Saadet Partisi, parlamentoda Trabzon’u güçlü şekilde temsil edecek. 24 Haziran akşamı Trabzon’da Saadet Partisinin almış olduğu başarılı sonuçlar konuşulacak.” dedi.

24 Haziran seçimleri için Saadet Partisinin Trabzon adayları netleşti. Trabzon’da birinci sıradan milletvekili adayı gösterilen Cevat Kurt, Saadet Partisinin Trabzon listesini, adaylığını ve parti kadrolarında yaşanan büyük değişimi gazetemiz günebakış’a değerlendirdi. Saadet Partisi açısında çok heyecan verici bir listenin ortaya çıktığını belirten Kurt “Saadet Partisi, parlamentoda Trabzon’u güçlü şekilde temsil edecek. 24 Haziran akşamı Trabzon’da Saadet Partisinin almış olduğu başarılı sonuçlar konuşulacak.” dedi. AK Parti ve CHP kadrolarında yaşanan değişimi değerlendiren Kurt “Biz özellikle iktidar partisi tabanındaki rahatsızlığı biliyoruz. Trabzon’da eski milletvekillerinden sadece 3 tanesi yerini korudu. Şunu söyleyebilirim; Saadet partisinin Trabzon’da ortaya koyduğu liste belki de en ideal liste.” diye konuştu.

Açıklanan listelerin Trabzon’a, ülkeye ve şahsına hayırlı olmasını dileyen Kurt “Saadet Partisi açısından çok heyecan verici bir liste ortaya çıktı. Kamuoyunun Saadet Partisinin aday listesini öğrendiğinde şaşırdığı kanaatindeyim. Belki de Trabzon’un en genç, en yetenekli, en hesapsız ve Trabzon’dan ülkesinden başka bir şey düşünmeyen genç bir kadro oluştu. İnşallah bu seçim sürecinde Trabzon’un dağına taşına Milli Görüş’ü hep birlikte yazacağız. Saadet Partisi, parlamentoda Trabzon’u güçlü şekilde temsil edecek. 24 Haziran akşamı Trabzon’da Saadet Partisinin almış olduğu başarılı sonuçlar konuşulacak.” diye konuştu. Partide genel merkez dâhil olmak üzere; gençlik kollarından, kadın kollarından tavandan tabana herkesin desteğiyle aday olduğunu belirten Kurt, seçimlerin kardeşlik hukuku çerçevesinde geçmesini diledi. Kurt “Netice itibarıyla hepimiz Trabzon’un evlatlarıyız, bu şehrin çocuklarıyız. Ramazanında maneviyatına uygun bir seçim olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye genelinde ve yerelde AK Parti ve CHP kadrolarında yaşanan büyük değişimi sorduğumuz Kurt “Yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Ama görünen o ki; parti içi çekişmelere dayanan, belki parti liderinin tahakkümü ile şekillenmiş bir kadro ortaya çıkmış. Biz özellikle iktidar partisi tabanındaki rahatsızlığı biliyoruz. Trabzon’da eski milletvekillerinden sadece 3 tanesi yerini korudu. Ciddi bir rahatsızlık var, bunu gözlemliyoruz. Biz yine de bütün kardeşlerimize, adaylarımıza hayırlı olsun diyoruz. Şunu söyleyebilirim Saadet partisinin Trabzon’da ortaya koyduğu liste belki de en ideal liste. Seçimde sevgi, kardeşlik galip gelsin. Hepimiz Trabzon’un evlatlarıyız.” şeklinde konuştu. Filiz YILDIRIM

23 May 2018 - 11:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

can61 - doğru diyor. 25 haziranda saadet partisinin nasıl yok olup gittiği konuşulacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 11:34