Trabzon çok konuşulacak

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, seçim çalışmalarına Simba Yayla Şenliği ve Kayabaşı Yaylasında devam etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyl...

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, seçim çalışmalarına Simba Yayla Şenliği ve Kayabaşı Yaylasında devam etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Koç, “24 Haziran’da, Trabzon’da sandıklar açıldığında inşallah Türkiye ortalaması olarak bakıldığından çok övünülecek bir noktada seçimi bitirmiş olacağız.” dedi.

AK PARTİ Trabzon 5. Sıra Milletvekili Adayı Vehbi koç, seçim çalışmalarına Akçaabat ilçesinde devam etti. Akçaabat ilçesi Adacık Mahallesi’nde Sibel-Ömer çiftinin düğün törenine katılan AK Parti Trabzon 5. Sıra Milletvekili Adayı Vehbi Koç, daha sonra Simba Yayla Şenliği ve Kayabaşı Yaylası’nda vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı. Yaylada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vehbi Koç, “24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza bugün de Akçaabat ilçemizde devam ettik. En büyük amacımız, Trabzon’umuzun bütün güzelliklerini muhafaza etmek ve yeni nesillere aktarmak olacaktır. Tarım alanlarımızı, akarsularımızı, ormanlarımızı, yaylalarımızı koruyacağız. Bunların hepsinin kıymetini bileceğiz. Bunların en güzel şekilde değerlendirilmesi, Trabzonluya ve bütün Türkiye halkına, insanlığa faydalı olmaları için elimizden gelen hassasiyeti göstereceğiz.” dedi. Koç, seçim çalışmaları için son haftaya girildiğini ifade ederek “Bu hafta final haftası. Trabzon üzerinden konuşursak, Trabzon kararını vermiş, 6-0’a odaklanmış gözüküyor. Trabzon büyük oyunu bozma adına kararını verdi. Trabzon merkezde yarı miting havasında çok güzel bir bayramlaşma töreni gerçekleştirdik. Halkımız bizlere çok büyük teveccüh gösterdi. Katılım son derece güzeldi. Final haftasında ilçelerimizde mitingler yapacağız. Son sözlerimizi söyleyeceğiz. Allah nasip ederse 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Trabzon’da sandıklar açıldığında AK Parti büyük bir zaferle ipi göğüslemiş olacaktır. İnşallah Türkiye ortalaması olarak bakıldığından çok övünülecek bir noktada seçimi bitirmiş olacağız. Trabzon çok konuşulacak, takdir edilecek bir il olacaktır.” diye konuştu. Bu mücadelenin Türkiye’nin mücadelesi olduğunu dile getiren Milletvekili Adayı Koç, “Artık bundan sonra gündemi Türkiye belirleyecektir, başkaları belirlemeyecektir. İçeride yaptığımız büyük projelerle, büyük icraatlarla uluslararası arenada, uluslara arası ilişkilerde alacağımız insiyatifle dünyanın gündemi Türkiye üzerinden belirlenecektir. Gündemi takip eden değil, gündemi takip edilen bir ülke hâline geldik. Diyoruz ki vakit Türkiye vakti. Türkiye diyecek, diğerleri bizi takip edecek. Artık büyük oyun bozuluyor. Halkımızın bizlere gösterdiği yoğun ilgiye, teveccühe çok teşekkür ederiz. Allah herkesten razı olsun.” şeklinde konuştu.

Hasan BAHADIR

18 Haz 2018 - 11:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.