Topyekûn mücadelemiz devam edecek

MHP Trabzon Milletvekili Adayı İbrahim Çakır, Ortahisar ve Gülbaharhatun Mahallelerinde vatandaşla buluştu. Sıcak ilgi gören Çakır “24 Haziran seçimle...

MHP Trabzon Milletvekili Adayı İbrahim Çakır, Ortahisar ve Gülbaharhatun Mahallelerinde vatandaşla buluştu. Sıcak ilgi gören Çakır “24 Haziran seçimlerinde halkımız MHP'ye görevi verecek. Bu şer ittifakları ile topyekûn mücadelemizi aslanlar gibi vereceğiz.” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Adayı İbrahim Çakır, “24 Haziran seçimlerinde halkımız MHP'ye görevi verecek. Bu şer ittifakları ile topyekûn mücadelemizi aslanlar gibi vereceğiz.” dedi. Ortahisar ve Gülbaharhatun Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Çakır “MHP'ye olan sıcaklığını ve alakalarını içimizde hissettik. Halkımız bizlere çok sıcak ve ilgili. Allah razı olsun. Biz de onların geleceği için yola koyulduk. Ülkemiz dış güçler tarafından içeriden ve dışarıdan sarılmış durumda, halkımızdan vekâlet alıp o şer güçlere karşı mücadelemizi var gücümüz ile vereceğiz inşallah. Ülkücü camia bu ülkenin sigortasıdır, geleceğidir, bekçisidir, askeridir ve canını her an bu topraklar için vermeye hazırdır. 24 Haziran seçimlerinde halkımız MHP'ye görevi verecek. Bu şer ittifakları ile topyekûn mücadelemizi aslanlar gibi vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Berkant PARLAK

08 Haz 2018 - 11:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.