Tonya’nın geleceği turizmdedir

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Salih Cora Tonya’da bayramlaşma programlarına katıldı. Cora, “Tonya’nın geleceği turizmdedir. Kalınçam’da bölgemizin en güzel turizm tesisleri yapılıyor. Yine dere ıslah çalışmalarıyla beraber gölet projesi devam ediyor. Bunlar Tonya’nın yüzünü güzelleştiren projelerdir.” dedi.

Tonya’daki bayramlaşma törenine katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, ilçeyi yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Tonya Kaymakamı Bayram Yıldız, Garnizon Komutanı Süleyman Yıldır, Belediye Başkanı Osman Beşel, Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürü Ahmet Kurt, TOKİ Başkanı Danışmanı Osman Bekâr iş adamı Mehmet Kurt, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Belediye Başkanı Osman Beşel ve Kaymakam Bayram Yıldız’ın selamla konuşmalarının ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada “Tonya’nın geleceği turizmdedir. Turizmle alakalı çok güzel projelerimiz var. Kalınçam Mahallesi’nde, bölgemizin en güzel turizm tesisleri yapılıyor. Kalınçam da yine dere ıslah çalışmalarıyla beraber gölet projesi devam ediyor. Bunlar Tonya’nın yüzünü güzelleştiren projelerdir. Aynı şekilde Kadıralak Yaylası’nda da hem Kadıralak Yaylası’nı koruyacak, kollayacak hem de güzelleştirecek, gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayacağımız bir tabiat parkı şekilleniyor. Kadıralak Yaylası’nın yolu da yeşil yol üzerinden yaklaşık üç milyona ihale yapıldı, devam ediyor.” dedi.

Yaylalardaki elektrik sorunlarını da çözdüklerini ifade eden Cora “İmar barışı yasası ile beraber yaylalardaki evlerimizin yapı kayıt belgesi ve ardından herkes münferit olarak evlerine elektrik bağlayabilecek. İmar barışı yasası bizim bölgemizi de olumlu yönünde etkilemiştir.” diye konuştu. Milletvekili Cora daha sonra ilçe merkezinde esnafları tek tek ziyaret ederek, hem bayramlaştı hem de sorunlarını dinledi.

Hasan BAHADIR

17 Haz 2018 - 11:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.