Tonya’da CHP’ye destek

İYİ Parti Tonya İlçe Başkanı Ali Paşa Latifoğlu, CHP’nin Tonya Adayı Şuaib Aydın’a destek vereceklerini açıkladı. Latifoğlu, “İki partinin genel merkezinde Millet İttifakı kapsamında çalışmalar yürütülüyor. Güzel kararlar alınıyor. Biz de Tonya’da benzer bir birliktelik içindeyiz. CHP’nin adayı Şuaib Hocamız hepimizin adayıdır.” dedi.

İYİ Parti Tonya İlçe Başkanı Ali Paşa Latifoğlu şunları söyledi: “İki partinin genel merkezinde Millet İttifakı kapsamında çalışmalar yürütülüyor. Güzel kararlar alınıyor. Biz de Tonya’da benzer bir birliktelik içindeyiz. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İyi Parti’den belirlendi. Büyükşehir’de İYİ Parti, ilçe belediyesi seçimlerinde CHP’nin adayı Şuaib Hocamız hepimizin adayıdır.”

CHP Tonya İlçe Başkanı Muhammet Karadeniz ise yaptığı açıklamada, “İlçe örgütü olarak birkaç aydan beri aday belirleme çalışmalarımızı sürdürdük. Bu arada muhalefet partileri ile de görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Halen Tonya Belediyesi Meclis Üyesi olan arkadaşımız Şuaib Aydın’ın aday gösterilmesine karar verdik. İYİ Parti yönetimi de adayımıza destek vereceğini açıkladı. Bugünden itibaren seçim çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

27 Oca 2019 - 11:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.