Sunguroğlu, Saadet Partisinin adayı oldu

ARSİN’DE daha önce MHP’den belediye başkan adayı olan ancak Cumhur İttifakı kurbanı olan Ramis Sunguroğlu nihayet kararını verdi. Sunguroğlu, Saadet Partisinin Arsin Belediye Başkan Adayı oldu.

Arsin’de daha önce MHP’den belediye başkan adayı olan ancak Cumhur İttifakı kurbanı olan Ramis Sunguroğlu nihayet kararını verdi. Sunguroğlu, Saadet Partisinin belediye başkan adayı oldu. Daha önce Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Osman Mollahüseyinoğlu ise adaylıktan çekildi. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, gelişmeyi doğruladı. 31 Mart Yerel Seçimleri için MHP’den Arsin Belediye Başkan Adaylığını açıklayan fakat Cumhur İttifakı nedeniyle aday çıkamayan Eski Başkan Ramis Sunguroğlu, Saadet Partisinden aday olacağını açıkladı. Edinilen bilgiye göre, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Osman Mollahüseyinoğlu’nun adaylığı Ramis Sunguroğlu’na devretti öğrenildi. İlçe teşkilatının aldığı son kararla partinin Arsin Belediyesi Başkan Adayı Ramis Sunguroğlu olarak açıklandı. Resmî açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Sunguroğlu’na Hüseyin Fidan’ın da destek vereceği öğrenildi.

17 Oca 2019 - 11:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.