Süleyman Soylu aday gösterildi mi?

AK Parti'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. YSK'ya sunulan listede adayların 126'sını kadınlar oluş...

AK Parti'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. YSK'ya sunulan listede adayların 126'sını kadınlar oluşturdu. Milletvekili adaylarının yaş ortalaması 44 olurken, 25 yaşın altında 57 adaya listelerde yer verildi. AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Kocaeli 11. sıradan aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu. Listelerde 26. dönemden 167 milletvekili adayı tekrar yer buldu. Toplam engelli milletvekili aday sayısı ise 8 oldu.

SÜLEYMAN SOYLU İSTANBUL'DAN

AK Parti Trabzon'dan geçtiğimiz dönem milletvekili olan ve ardından Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı görevini yürüten Süleyman Soylu açıklanan listede İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday olarak gösterildi.

21 May 2018 - 17:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Engin - O Akp de olduğu sürece Akp ye artık oy yok ve başka memleketten Adam alıp başka memlekete aday olarak verdiğisürece bu zihniyet olduğu sürece Akp ye oy yok...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 17:20
02

Cengiz - Bende sana katılıyorum bu zihniyet le akp ye ou biraz zor verilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 17:20
01

Hasan Atici (izmir) - Bu kadar ağır lafı birbirine söyleyenler şimdi aynı ortamda yüzlerine nasıl bakıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 17:20