Şenlikoğlu net konuştu

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, 2017 yılında AK Parti iktidarıyla önemli hamlelerin yapıldığını belirterek 2018 yılında da barış ve huzur içinde birçok atılımın yapılacağını ifade etti.

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, 2017 yılında AK Parti iktidarıyla önemli hamlelerin yapıldığını belirterek 2018 yılında da barış ve huzur içinde birçok atılımın yapılacağını ifade etti. Türkiye’nin artık daha emin adımlarla ilerlemekte ve her türlü şer odaklarıyla, terör örgütlerinin kökünü kurutmakta olduğunu söyleyen İl Başkanı Şenlikoğlu, “Ülkemizde her alanda devrim niteliğinde yenilikler hayata geçmektedir. Artık dünyada sözü geçen bir ülke konumundayız. Eğitim, sağlık, ulaşım, temel hak ve özgürlüklerin daha kapsamlı uygulanması başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetimiz bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisindedir. Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi- Anayasa Referandum seçimlerinden sonraki en büyük hedefimiz, ülkemizin en öncelikli gündemi 2019 yerel ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet seçimleri olacaktır. Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan böyle de aynı şevk ve heyecanla devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, açıklık, şeffaflık ve verimlilik temel hedeflerimiz olacaktır. Tüm Giresunlu hemşerilerimizin yeni yılını tebrik eder, 2018 yılının; Memleketimize, Ülkemize ve tüm insanlık âlemine refah, huzur, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ederim.” dedi.

Gültekin SADIKOĞLU

30 Ara 2017 - 11:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.