Saadet ailelerle buluşuyor

SAADET Partisi Trabzon İl Başkanlığı “Aile Buluşması” isimli etkinliklerini Ortahisar ilçesinden başlattı. Ramazan ayında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla büyük bir iftar yemeğiyle noktalanacak olan “Aile Buluşması” etkinliği tüm ilçelerde yapılacak.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı “Aile Buluşması” isimli etkinliklerini Ortahisar ilçesinden başlattı. Ramazan ayında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla büyük bir iftar yemeğiyle noktalanacak olan “Aile Buluşması” etkinliği tüm ilçelerde yapılacak. Dün Ortahisar ilçesindeki bir restoranda kahvaltıda bir araya gelen Saadet Partili yöneticiler, eşleri ve çocukları birliktelik mesajı verdi. Etkinliğe Saadet Partisi Trabzon İl başkanı Cevat Kurt, Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan, il ve Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilât mensuplarının eşleri, çocukları ve akrabaları iştirak etti. Kahvaltıda konuşan İl Başkanı Cevat Kurt sözlerine 11 şehidimizle başlayarak “Milletimizin ve şehit yakınlarının başı sağ olsun.” dedi. Kurt “Bugün burada bir araya gelmemizdeki asıl amaç siyasî bir çalışma yapmak değildir. Maksadımız bu siyasî mücadeleyi neden ve niçin verdiğimizi, mücadelemizi verirken ailelerimizi ve akrabalarımızı neden ihmal ettiğimizi anlatmaktır. Az önce hep birlikte seyrettik gözü dönmüş ırkçı emperyalizmin ve onun iş birlikçilerinin yakın coğrafyamızda ve özellikle Müslüman ülkelerde menfaatlerine ulaşmak için her türlü insanlık dışı uygulamayı hiçbir vicdanı rahatsızlık duymadan uygulamaktadırlar. Bu zulümden en çok etkilenen hiç şüphesiz kadınlar ve çocuklar olmaktadır. Çocuklar, ya öksüz ve yetim kalmakta ya da cansız bedenleri sahillere vurmaktadır. Parçalanmış minicik bedenleri moloz yığınlarının altında kalmaktadır.” diye konuştu.

Kurt konuşmasını şöyle sürdürdü: “İşte bizler Saadet Partililer olarak bu alçakların insanlığa reva gördüğü zulüm dünyasını sona erdirmek, yeniden Hakkın hâkim olduğu bir dünyayı kurmak için gecemizi gündüzümüze katarak bir mücadele vermekteyiz. Bizim amacımız birilerini vekil ya da Belediye Başkanı yapmak değildir. Bizim amacımız, insanımızın ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacak çalışmaları yapmaktır. Bu bakımdan Saadet Partisinin verdiği siyasî mücadeleyi, diğer siyasî partiler gibi sadece bir iktidar mücadelesi olarak görmemek gerekir. Bu bakımdandır ki yapmış olduğumuz çalışmalar belli bir zaman ve mesai ile sınırlı değildir. Hâl böyle olunca da aile ve akrabalarımıza yeterince zaman ayıramamaktayız. Bu programda istedik ki ailelerimiz bizim yapmış olduğumuz çalışmaların amacını anlasınlar. Öpüp kokladıkları çocukları, torunları, evlatları yarın Suriyeli, Filistinli, Iraklı çocukların akıbetine uğramasın. Kaldı ki, inancımız gereği, Akdeniz sahillerine cansız bedeni vuran Suriyeli çocuğu, kendi çocuğumuz gibi görmek zorundayız. Bu programın ismini o bakımdan “Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte” olarak seçtik.” ifadelerini kullandı.

Berkant PARLAK

12 Şub 2018 - 11:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.