Rize AK Parti’den sevgi yürüyüşü...

Rize AK Parti Milletvekili adayları Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılımıyla sevgi yürüyüşü yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazı...

Rize AK Parti Milletvekili adayları Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katılımıyla sevgi yürüyüşü yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Milletvekili Hasan Karal ve Milletvekili Adayı Muhammet Avcı’nın da katıldığı yürüyüşte konuşan Bakan Bak, "Rizeliler Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracak, onunla beraber yürüyecek." dedi. GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Rizeliler Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracak, onunla beraber yürüyecek." dedi.

Bak, 24 Haziran seçimleri için geldiği Rize'de AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Sevgi Yürüyüşü"ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Milletvekili Adayı Muhammet Avcı, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla birlikte katıldı.

Bak ve beraberindekilerin katıldığı yürüyüş, Memişağa Parkı'nda başladı. Atatürk Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Caddesi'ni dolaşan Bak ve beraberindekiler aynı yerde yürüyüşü tamamladı. Yürüyüşe binlerce Rizeli katıldı. Bak, yürüyüşün ardından Memişağa Parkı'nda vatandaşlara hitap etti. Bak, teşkilatların çok titiz çalıştığını ve Rize'de yeni bir destan yazmaya hazır olduklarını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde her zaman yanlarında olduklarına dikkat çeken Bak, "Milletin adamı, uzun adamı, Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz ve onunla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Tüm dünyaya şunu söyleyeceğiz: Rizeliler Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar Dağları gibi dik duracak, onunla beraber yürüyecek." diye konuştu. Rize'nin 24 Haziran'da sandıklardan yine AK Parti'nin çıkacağına inandığını kaydeden Bak, "Tasalanma yiğidim. Dünya sana düşman olsa da zaman bizden yanadır. Rize bizden yanadır, dünya bizden yanadır." ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise herkesin “Bayrak, vatan, millet denildiği zaman gerisi teferruattır.” diyen insanlar olduğunu kaydetti.

Milletin erdem, irade ve cesaret için kararlı olduğuna değinen Yazıcı, "Bunlar bizim çizgilerimiz. Erdem, irade ve cesaret. Bu özelliklerle Türkiye'yi değiştirdik, dönüştürdük. Şimdi aynı mantalite içerisinde birlik, bolluk ve bereket için var mısınız?" sözlerine vatandaşlar 'Varız.' diyerek destek verdi.

23 Haz 2018 - 12:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.