Partisinden yenilik istedi

GEÇTİĞİMİZ günlerde ‘Kurultay’ çağrısı yapan ve CHP’de değişimin şart olduğunu söyleyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Trabzon Eski Milletvekili Av. Haluk Pekşen, kurultay çağrısını yineledi. Pekşen “En az 15 gün sürecek ‘Devrimci ve Reformist Kurultay’ planlamalıdır.” dedi.

GEÇTİĞİMİZ günlerde ‘Kurultay’ çağrısı yapan ve CHP’de değişimin şart olduğunu söyleyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve CHP Trabzon Eski Milletvekili Av.Haluk Pekşen, kurultay çağrısını yineledi. Pekşen “En az 15 gün sürecek ‘Devrimci ve Reformist Kurultay’ planlamalıdır.” dedi.

CHP'de değişimin şart olduğunu son günlerde sıkça dile getiren CHP Parti Meclisi Üyesi Pekşen, geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve partisini sert bir üslupla eleştirmişti. Eleştirilerini sürdüren Pekşen, ‘Kurultay’ çağrısı yineledi. Öte yandan “Genel Başkanlık için aday olur musunuz?” sorusunu değerlendiren Pekşen, delegelerin istemesi durumunda genel başkan adaylığına sıcak baktığını ifade etti.

CHP’nin liyakatli, güçlü bir kadroya ihtiyacı olduğunun altını çizen Pekşen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Pekşen “Geleceğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. CHP 9 Eylül’de her şeyin en ince ayrıntısına kadar tartışıldığı ve planlandığı en az 15 günlük ‘Devrimci ve Reformist Kurultay’ planlamalıdır. Çağdaş bir Tüzük beklentileri karşılayan program ve uzlaştırıcı liyakatli güçlü bir kadro olmazsa olmazdır.”diyerek kurultay çağrısını yineledi.

Filiz YILDIRIM

17 Tem 2018 - 11:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.