Örs: "Trabzon pekiyi olacak"

İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, seçim çalışmalarına hız verdi. Örs, iftar sonrası Trabzon sahilinde vatandaşlarla çay içti, sohbet etti. Örs yaptığı konuşmalarda "Gidilmedik köy, gidilmedik mahalle, gidilmedik ilçe bırakmayacağız. 24 Haziran'ın kazananı İYİ Parti olacak, Trabzon PEKİYİ Olacak." dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, seçim çalışmalarına hız verdi. Örs, iftar sonrası Trabzon sahilde vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Örs yaptığı konuşmalarda, "Gidilmedik köy, gidilmedik mahalle, gidilmedik ilçe bırakmayacağız diyerek yola çıktık. Trabzon'un her yerinde varız. Gördüğümüz odur ki alternatif adres İYİ Parti olmuştur. Millet çıkış yolu olarak İYİ Parti'yi görüyor. Sessiz çoğunluğun adresi İYİ Partidir. 24 Haziran'ın kazananı İYİ Parti olacak, Trabzon pekiyi olacak." dedi. Konuşmalarında Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Örs, seçimi Meral Akşener'in kazanacağını iddia etti. Örs, “Sayın Genel Başkan’ımız Meral Akşener gittiği her yerde büyük ilgi görüyor, Türkiye'nin her yerinde olan bir partiyiz. Akşener sessiz çoğunluğun umudu olmuştur. Bir günde 130 bin imza ile aday olan Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız." dedi.

26 May 2018 - 11:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.