MHP’ye Şalpazarı ve Çarşıbaşı verildi

CUMHUR İttifakı kapsamına Trabzon’u da alan AK Parti, MHP’ye Şalpazarı ve Çarşıbaşı olmak üzere iki ilçe verdi. Dün yapılan son istişareler sonucunda...

CUMHUR İttifakı kapsamına Trabzon’u da alan AK Parti, MHP’ye Şalpazarı ve Çarşıbaşı olmak üzere iki ilçe verdi. Dün yapılan son istişareler sonucunda Şalpazarı’nda MHP’nin adayı mevcut belediye başkanı Refik Kurukız aday yapılırken, Çarşıbaşı’nda ise İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu aday gösterildi. AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakı, Trabzon’da da vücut buldu. Genel Merkez nezdinde yapılan son çalışmalardan sonra Trabzon’da büyükşehir ve 16 ilçesinde AK Parti adaylarını gösterirken, MHP’ye iki ilçe olarak Şalpazarı ve Çarşıbaşı bırakıldı. Daha önce MHP’ye verilen Beşikdüzü ise son değerlendirmeler sonucunda AK Parti’ye bırakıldı. Böylece MHP, Trabzon’da sadece iki ilçede adayını gösterirken diğer ilçelerde AK Parti’nin adayını destekleyecek. MHP’nin adayları ise dün netlik kazandı. Şalpazarı’nda mevcut belediye başkanı Refik Kurukız’da karar kılınırken Çarşıbaşı için ise MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım huzurunda bir görüşme yapıldı. Görüşmeye MHP için aday adayı olan Alparslan Kul ile İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu katıldı. Aday adayı olan Halil Kul ise toplantıya davet edilmedi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Çarşıbaşı ilçe belediye başkan adayı olarak Mümin Nuhoğlu belirlendi. MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Kul ve Nuhoğlu ile birlikte çektirdiği fotoğrafı, “İki tane pırıl pırıl ülkücü arkadaşımız, sırt sırta verip Çarşıbaşı burçlarına 3 hilâlli bayrağı dikecekler inşallah.” ifadeleriyle paylaştı.

Aydın GELLECİ

11 Oca 2019 - 11:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Nurullah Alphan İnan - mhp ni̇n hakki yenmi̇ş,daha çok i̇lçe veri̇lmesi̇ gereki̇rdi̇ ama yi̇ne de trabzonda ,mhp i̇yi̇ bi̇r rüzgar yakalayacak ve seçi̇mlere güzel bi̇r renk katacaktir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:00