MHP’li adaylardan bayram ziyareti

MHP Rize Milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu ve Mehmet Can Tüfekçi il Yönetimi ile seçim çalışmasıyla birlikte bayramlaşma programını birlikte yürütüyor. Bu çalışma şekli vatandaşın beğenisini topladı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Rize Milletvekili adayları Serkan Birben, Semra Aksu ve Mehmet Can Tüfekçi il Yönetimi ile seçmeni ziyaret ederek bayramlaştı. MHP Rize Milletvekili adayları bu yıl parti içerisinde geleneksel düzenledikleri bayramlaşma programını iptal ederek seçmenin kapısını çalıyor Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren milletvekili adayları seçmenin ayağına giderek seçim çalışmasıyla birlikte bayramlaşma programını birlikte yürütüyor.

MHP Milletvekili Adayı Serkan Birben Pazar’da, Semra Aksu Salarha’da, Mehmet Can Tüfekçi'de Derepazarı ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı. Bu bayramlaşma şekli vatandaş tarafından oldukça beğeni topladı. Her gün farklı bir çalışma örneği ile vatandaşın karşısına çıkan MHP’li vekiller yine bir ilke imza attılar.

Asıl olanın vatandaş olduğunu, vekillerin vatandaşın ayağına gitmesi gerektiğini belirten Serkan Birben “Biz sadece bu konuda öncü olduk. Evet, öz eleştiri yapmak gerekirse MHP olarak bizler de bu konuda çok geç kaldık. Geç olsun ama güç olmasın. Şimdi aday olarak geldik inşallah 24 Haziran sonrası milletvekili olarak yine sizin ayağınıza gelecek ve dertlerinizle dertlerinize, sıkıntılarınıza çözüm bulmaya çalışacağız. Şimdi sıra sizde, şimdi sizlerden bizleri vekil olarak meclise göndermenizi istiyoruz.” dedi.

17 Haz 2018 - 11:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.