Kul, Çarşıbaşı’na aday adayı oldu

TRABZON’DA yıllardır muhasebecilik sektöründe hizmet veren Mali Müşavir Alparslan Kul, MHP’den Çarşıbaşı Belediye Başkan Aday Adayı oldu. MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu’na dosyasını teslim eden Kul, “Doğup büyüdüğümüz ilçemize ve değerli hemşehrilerimize hizmet etme arzusuyla Çarşıbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı kararımızı açıklamış bulunuyorum.” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP) Çarşıbaşı’ndaki ilk belediye başkan aday adayı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Alparslan Kul oldu. Daha önce MHP Çarşıbaşı İlçe Yönetiminde de görev alan Kul, aday adaylığı müracaat dosyasını MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu’na teslim etti.

Aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Alparslan Kul, “Doğup büyüdüğümüz ilçemize ve değerli hemşehrilerimize hizmet etme arzusuyla Çarşıbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı kararımızı açıklamış bulunuyorum. Samimiyet ve dua ile çıktığımız bu yolda, tüm dost ve hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekliyor, en içten duygularımla saygılarımı sunuyorum. Belediye başkanı adayı olup, seçildiğim takdirde bütün Çarşıbaşılıların derdiyle dertlenip, hüznüyle hüzünlenip, sevinçlerine ortak olmak istiyorum. Tüm vatandaşlarıma karşı hoşgörülü, eşit mesafede, kucaklayıcı, birleştirici ve bütünleştirici olma sözünü burada veriyorum. Ayırım yapmadan hak, hukuk, adalet içinde hizmet etmek görevim olacak. Bu ilkeler çerçevesinde bu sefer ‘Bizimle Yürü Çarşıbaşı’ diyoruz. Aday adayı olacak diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.” dedi. MHP İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu da daha önceki yerel seçimlere dikkat çekerek, “Bundan önceki seçimleri hep az farkla kaybettik. Ama bu sefer olacak, Çarşıbaşı’nı MHP kazanacak. Buna inanıyoruz.” dedi.

Aydın GELLECİ

06 Ara 2018 - 11:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.